Logo Ierbar ×
Acasă Despre Ierbar Cumpără Contact

Tradescantia albiflora Nanouk

19.00 lei

Din colecția specială Ierbar face parte Tradescantia albiflora Nanouk, o plantă originară din Mexic, America Centrală și de Sud dar dezvoltată în Olanda prin polenizarea încrucișată dintre două soiuri Trradescantia.

 • SKU: 0321344566
 • UM: BUC
 • Brand: IERBAR
stoc epuizat
 • Distribuie pe:

 • diametru 5.5cm

  inaltime 10cm

  Ingrijire usoara

Cine este Tradescantia albiflora Nanouk?

Plantele de interior reprezintă modul perfect prin care noi, locuitorii din mediul urban, putem să ne conectăm cu natura și să aducem splendoarea ei în propriile case. Dau un aspect proaspăt și vibrant, adaugă energie și culoare și fac din locuința noastră un loc care arată perfect, dar care este și sănătos. Orice tip de plante am alege, acestea nu interferează cu alte elemente de decor, ci dimpotrivă le completează într-un mod elegant și unic. În plus au numeroase beneficii în ceea ce privește starea de bine, dar îmbunătășesc și calitatea aerului pe care îl respirăm acasă.

Aleasă cu grijă și poziționată acolo unde trebuie, o plantă de interior poate deveni punctul de atracție al unei încăperi iar prin simpla ei prezență ajută la crearea unui mediu echilibrat și sănătos.

Din colecția specială Ierbar face parte Tradescantia albiflora Nanouk, o plantă originară din Mexic, America Centrală și de Sud dar dezvoltată în Olanda prin polenizarea încrucișată dintre două soiuri Trradescantia. Are un aspect deosebit, colorat, ce va sparge monotonia oricărei încăperi. Dungi verzi, roz, violet și albe pe frunze mari, luxuriante, cu flori drăguțe, albe și galbene, care cresc din muguri roz. Aceasta este Tradescantia Nanouk, noua plantă de interior care face furori printre iubitorii de un frumos natural. Deși este în trend chiar și pe celebrul Instagram, această plantă nu este populară doar pentru frumusețea sa deosebită, ci și pentru că este una dintre cele mai ușor de îngrijit plante de apartament.

Modul în care o incluzi în spațiul casei tale ține doar de imaginația ta, atâta timp cât o așezi într-un spațiu luminos și ferită de razele directe ale soarelui, va fi în fiecare zi o încântare să o privești. Veselă și colorată este un cadou ideal și pentru cei dragi, iar dacă ai prieteni și mai excentrici de atât, te invităm ca pe lângă Tradescantia albiflora Nanouk, să le oferi și un kit cadou Ierbar cu care pot să își construiască propria grădină verticală pe frigider.

Pe lângă frumusețe, această plantă îți va aduce și beneficii numeroase pentru sănătate:

 • Purifică aerul din încăpere și contribuie la un mediu sănătos și îndepărtează compusi organici volatili dăunători, ca formaldehida și benzenul. Cercetările științifice au arătat că plantele reduc nivelurile de monoxid de carbon din aerul din interior cu până la 90%.
 • Absoarbe zgomotul de fundal
 • Reglează umiditatea din casă, creând un mediu mai confortabil și mai sănătos.
 • Îmbunătățește stare de bine și îți crește productivitatea

Cum poți să o cunoști pe Tradescantia albiflora Nanouk?

Echipa Ierbar îți pune la dispoziție o modalitate simplă prin care poți să aduci în propria casă toate beneficiile prezentate: o comanzi online iar noi ți-o livrăm în cele mai bune condiții:

 • Îți oferim transport sigur

Selectăm din grădina noastră cel mai frumos ghiveci, îl împachetăm cu mare atenție într-o cutie și îl trimitem direct la ușa ta. Livrăm de luni până vineri, timp de 12 luni pe an și în funcție de disponibilitatea pe stoc a plantei la momentul comenzii tale, aceasta va ajunge la tine în 2-3 zile lucrătoare.

 • Îți asigurăm garanția calității

Livrăm doar plante sănătoase și frumoase, pe care le împachetăm cu toată priceperea și grija. Pentru a păstra planta în stare perfectă, îți recomandăm să deschizi pachetul imediat ce îl primești. Pentru că sunt fragile, în timpul transportului, plantele ar putea să piardă totuși câteva frunze sau o cantitate mică de pământ să cadă din ghiveci. În cazul în care se întâmplă asta și ești nemulțumit de starea plantei, te rugăm să ne contactezi pentru a evalua împreună situația. Dacă planta este distrusă în totalitate, vom dispune de toată diligența pentru a o înlocui.

Cum o îngrijești pe Tradescantia albiflora Nanouk?

Deși nu este foarte pretențioasă și îți va oferi un design frumos și beneficii reale pentru sănătate, pentru a crește sănătoasă, planta are nevoie de câteva condiții.

Ți-am pregătit un mic ghid:
Nevoia de lumină: așaz-o lângă o fereastră însorită, dar nu direct în razele soarelui. Dacă nu primește lumină suficientă, frunzele plantei nu vor fi atât de colorate.

Tipul de pâmânt: acesta trebuie să aibă capacitate bună de drenare și poate fi un amestec de mraniță/turbă și nisip.

Nevoia de apă și fertilizare: o dată pe săptămână este suficient să o uzi, dar asigură-te că solul se menține reavăn de la o udare la alta. Apa în exces nu este recomandată. Iarna poți să reduci cantitatea de apă și trebuie să o menții la o temperatură de 13-16 grade Celsius. În perioada aprilie-septembrie administrează un îngrășământ lichid de două ori pe lună.

Replantare: folosește doar tipul de sol de care are nevoie și ai grijă să menții rădăcinile intacte în procesul de transvazare.

Greșeli frecvente de îngrijire:

Deși are nevoie de o umiditate crescută, atât în sol cât și în aer, nu exagera cu apa. De asemenea, ține planta într-un loc luminos, în caz contrar culorile frunzelor se vor estompa.

Este toxică pentru animalele de companie și copii.

adaugă un review

#celemaivândute

Header Border