Logo Ierbar ×
Acasă Despre Ierbar Cumpără Contact

Ce este Ierbar?

ce este ierbar?

Plante + Love = Ierbar

Ierbar este un kit do-it-yourself format din 3 mini ghivece-magnet, simpatice și unice, împreună cu 3 plante naturale suculente sau aeriene, de care te poti bucura fara sa depui prea mult efor in a le ingriji . Ierbarul este ambalat intr-o cutie speciala, fiind un cadou inedit, de care cei dragi se vor bucura mult timp, perfect pentru orice ocazie, casă sau birou.

Cumpără Ierbar

Am combinat două pasiuni într-un concept epic – Ierbar

Kitul do-it-yourself are tot ce-i trebuie unui cadou cu care se laudă mereu prietenii: suculente pe care le plantezi singur și apoi te bucuri cum cresc odată cu tine, ghivece-magnet simpatice și unice, un proiect personal care îți oferă zilnic satisfacții și o stare de bine.

Configurează
cadou pentru iubitori de plante
jungla indoor

Eco-friendly și Eco-chic – ghivecele Ierbar sunt produse chiar de noi, prin imprimare 3D din plastic reciclat căruia îi dăm o a doua viață și ajutăm natura să respire un pic mai ușor. În plus, au un design minimalist care arată super bine.

Nimic nu te împlinește mai tare ca lucrurile pe care le creezi chiar tu, de aceea vrem ca Ierbar să fie în primul rând despre experiența sensorială pe care o oferă plantarea suculentelor și asamblarea micii tale grădini verticale.

Relaxarea pe care o simți când ai grijă de plante e puțin addictive în sensul cel mai bun, iar de la un punct simți că ele au de fapt grijă de tine. Dă mai departe entuziasmul Ierbar!