Logo Ierbar ×
Acasă Despre Ierbar Cumpără Contact

Ierbar cadou TRIO

129.00 lei

Fă pe cineva fericit cu un Ierbar TRIO, cadourile memorabile sunt cele de care cei dragi se pot bucura mult timp. Dă mai departe entuziasmul Ierbar!

stoc epuizat
 • Distribuie pe:

 • ECO
  friendly

  Ingrijire usoara

  Ghiveci magnetic
Ierbar TRIO conține:
 • 3 plăntuțe naturale cu personalitate
 • 3 ghivece magnetice în care să le plantezi
 • 1 cutie specială Ierbar

Ierbar TRIO este un kit do-it-yourself pentru iubitorii de plante suculente, care conține tot ce trebuie pentru a crea o mini grădină de interior specială. Cadoul ideal pentru exploratori ai naturii, colecționari de plante de apartament sau oricine care are nevoie de un colț verde în casă ori la birou. Ierbar TRIO conține 3 plăntuțe naturale cu personalitate, 3 ghivece magnetice în care să le plantezi și un voucher de 10% reducere la următoarea achiziție ca să-ți crești mai repede colecția. Setul cadou Ierbar înveselește orice frigider sau etajeră metalică, îți umple casa de culoare și dorință de viață.

Construiește-ți mica ta junglă indoor!

Kitul DIY include tot ce ai nevoie pentru a-ți crea propriul tău Ierbar și a te bucura de o experiență senzorială. Pentru că nimic nu te împlinește mai tare decât lucrurile pe care le creezi chiar tu. Nu e necesar să ai cunoștințe despre plante, doar dorința de a experimenta plăcerea pe care o oferă plantarea și întreținerea suculentelor. Setul cadou Ierbar conține instrucțiuni simple pentru transplantarea în ghivecele magnet, detalii despre plante și sfaturi pentru îngrijire astfel încât să te bucuri de ele timp îndelungat.

Ghivece practice și eco-friendly

Mini-ghivecele Ierbar sunt minimaliste și satisfac orice stil, dar cel mai important e că sunt prietenoase cu natura. Le producem chiar noi, prin imprimare 3D din plastic reciclat și biodegradabil, care își trăiește a doua viață. Au forme geometrice funky și sunt albe, ca să pună în valoare plantele. Ghivecele sunt magnetice ca să le poți lipi pe frigider sau orice suprafață metalică – fii creativ și rearanjează-le de câte ori vrei în alte combinații.

Suculente asortate și plante aeriene

Îți oferim mai multe tipuri de plante suculente și aeriene rezistente, potrivite pentru interior și foarte prietenoase, iar tu le alegi pe cele care-ți fac cu ochiul. Toate plantele din kiturile cadou Ierbar au nevoie de întreținere minimă, nu trebuie udate des și tolerează bine seceta – poți să le oferi în dar și prietenilor care nu se pricep sau nu au prea mult timp să le îngrijească. Sunt super decorative și îți aduc multe bucurii:

 • plantele te relaxează, îți dau o stare de bine și calm
 • purifică aerul, absorb toxinele și reglează umiditatea din încăperi
 • te apropie de natură și îți ascut simțurile, casa devine mai primitoare

Un cadou plin de viață

Fă pe cineva fericit cu un Ierbar TRIO, cadourile memorabile sunt cele de care cei dragi se pot bucura mult timp. Dă mai departe entuziasmul Ierbar!

Transport gratuit

pentru comenzi >150.00lei

Cutie cadou

împachetăm Ierbarul în cutie specială

3 ghivece magnetice

se "lipesc" de frigider.

3 plante naturale

si usor de intretinut.

Bucurie garantată

experiență DIY

Alege 3 mini ghivece de frigider

pe care le va conține kitul tău Ierbar.

ghiveci frigider Mini ghiveci Kubikon
Kubikon
Ghiveci 01
loading
ghiveci frigider Mini ghiveci Amadeo
Amadeo
Ghiveci 02
loading
ghiveci frigider Mini ghiveci Eden
Eden
Ghiveci 03
loading

Ai selectat următoarele:

*plantele din fotografie sunt orientative,
pentru fiecare mini ghiveci ales, vei primi o plantă naturală aleasă de noi

adaugă un review

#celemaivândute

Header Border