Logo Ierbar ×
Acasă Despre Ierbar Cumpără Contact

Tillandsia Ionantha red

25.00 lei

Da! Este adevărat, plantele ajută la îmbunătățirea stării de bine, alungă migrenele, purifică aerul din casă și ne fac mult mai relaxați. Nu o spunem noi, o spun specialiștii. Și pe lângă toate acestea, plantele Ierbar sunt și sociale, adică vor adora să

 • SKU: 3215531231
 • UM: BUC
 • Brand: IERBAR
stoc epuizat
 • Distribuie pe:

 • diametru 8cm

  inaltime 8cm

  Ingrijire usoara

Cine este Tillandsia Ionantha red?

Să fim mai sănătoși, mai fericiți și mai liniștiți sunt mereu puncte din lista noastră, a tuturor, de rezoluții. Cum mereu, de luni mergem la sală și de lunea cealaltă ținem dietă, echipa Ierbar îți spune cum poți să te preocupi să ai o stare de sănătate bună doar decorându-ți casa cu niște plante minune.

Da! Este adevărat, plantele ajută la îmbunătățirea stării de bine, alungă migrenele, purifică aerul din casă și ne fac mult mai relaxați. Nu o spunem noi, o spun specialiștii. Și pe lângă toate acestea, plantele Ierbar sunt și sociale, adică vor adora să asculte muzică împreună cu tine și vor aștepta cu nerăbdare să le saluți dimineața.

Nu! Nu toate plantele necesită o îngrijire deosebită, nu ocupă nici mult spațiu și nu îți răpesc nici din timp. Deci, scuza cu ”de luni” nu se potrivește în acest caz. Bineînțeles, poți să optezi pentru varianta asta, doar dacă vrei să obții o sănătate garantat îmbunătățită și un aer mai purificat cu până la 90%, fără să faci nimic.

Ierbar îți face astăzi cunoștință cu Tillandsia Ionantha red, o plantă aeriană fascinantă, cu o estetică specială și foarte apreciată datorită culorii roșii și a florilor elegante.

Știm cu toții că plantele trebuie să fie fixate în sol ca să trăiască, dar dacă ți-am spune că există specii, numite plante aeriene, care pur și simplu nu au rădăcini și se hrănesc doar cu apă și aer? Și sunt și de o frumusețe ieșită din comun, rezistente, extravagante și cu forme ciudate, ceea ce le califică perfect pentru a face parte din decorul camerelor amenajate modern.

Ionantha este una dintre cele mai comune specii din familia Tillandsia și este o plantă aeriană, adică nu are rădăcini în pământ, substanțele nutritive de care are nevoie luându-le pur și simplu din aer.

Cu origini din America Centrală, Mexic și Vestul Indiei este ușor de întreținut și nu necesită mult timp și atenție, fiind una dintre cele mai ușor de îngrijit plante de apartament.

Datorită formei sale mici si compacte, oferă posibilități multiple de utilizare în decorațiuni interioare. Fie că o vrei singură sau o adaugi la colecția ta de plante suculente puse la dispoziție de Ierbar, va da locuinței tale un aer foarte modern și neconvențional.

Este perfectă și pentru a fi pusă în mini ghivecile magnetice  Kubikon, Eden sau Amadeo și să îți începi construcția propriei grădini verticale pe frigider. Poți de asemenea să alegi kitul oferit de Ierbar care conține 3 plante naturale împreună cu 3 mini ghivece magnetice simpatice și să le oferi cadou prietenilor. Cu siguranță vor fi apreciate și de cei mai excentreci prieteni pe care îi ai, dar și de către cei mai cuminți dintre ei.

Dincolo de aspectul unic și exclusivist care îți va asigura un decor frumos, Tillandsia Ionantha red are și beneficii pentru sănătatea ta:

 • Curăță și îmbunătățeste aerul din cameră cu până la 90%. Deși pare că în propria casă nu pot să existe substanțe poluante și că suntem mult mai protejați față de aerul de afară, ei bine, trebuie să știi că există și aici destule: de la fumul de țigară, până la diverși adezivi sau solvenți care sunt folosiți la confecționarea mobilei din casă sau care sunt conținuți de produsele de curățenie.
 • Prin calitatea crescută a aerului pe care o oferă, plantele protejează împotriva astmului, a alergiilor sau a durerilor de cap.
 • Studiile au demonstrat că reduc stresul și scad tensiunea arterială.
 • O scurtă meditație de 5 minute prin care poți sta doar să le privești, îți va aduce relaxare pentru întreaga zi.

Cum poți să o cunoști pe Tillandsia Ionantha red?

Echipa Ierbar îți pune la dispoziție o modalitate simplă prin care poți să aduci în propria casă toate beneficiile prezentate: comanzi Tillandsia Ionantha red direct pe site iar noi ți-o livrăm:

 • Îți oferim transport sigur

Alegem cea mai frumoasă Tillandsia Ionantha red,  împachetăm ghiveciul cu grijă într-o cutie și o trimitem la tine. Livrăm de luni până vineri, timp de 12 luni pe an și în funcție de disponibilitatea pe stoc a plantei la momentul comenzii tale, aceasta va ajunge la tine în 2-3 zile lucrătoare.

 • Îți asigurăm garanția calității

Livrăm doar plante sănătoase și frumoase, pe care le împachetăm cu toată priceperea și grija. Pentru a păstra planta în stare perfectă, îți recomandăm să deschizi pachetul imediat ce îl primești. Pentru că sunt fragile, în timpul transportului, plantele ar putea să piardă totuși câteva frunze. În cazul în care se întâmplă asta și ești nemulțumit de starea plantei, te rugăm să ne contactezi pentru a evalua împreună situația. Dacă planta este distrusă în totalitate, vom dispune de toată diligența pentru a o înlocui.

Cum o îngrijești pe Tillandsia Ionantha red?

Deși este ușor de îngrijit și este aliata ta în ceea ce privește timpul limitat pe care îl ai, nu înseamnă că nu are nevoie de o atenție minimă. Plantele aeriene nu sunt plantate în sol și astfel își iau substanțele nutritive din aer. Așadar trebuie să acorzi o atenție destul de mare umidității.

Ți-am pregătit un mic ghid de îngrijire pentru a te bucura o perioadă cât mai mare de ea:

Nevoia de lumină: preferă locurile ferite de soare și cu o circulație bună a aerului

Nevoia de apă: se poate pulveriza cu apă de 2 ori pe săptămână sau în cazul în care temperaturile sunt ridicate, poți să o scufunzi în apă, o dată la 2 săptămâni.

Iată care sunt pașii:

 • La fiecare 1-2 săptămâni așază planta într-un bol cu apă astfel încât aceasta să intre în întregime
 • Apa să fie la temperatura camerei
 • Las-o pentru aproximativ 20-30 de minute scufundată
 • După ce o scoți din apă pune-o pe un servețel cu baza în sus astfel încât să se scurgă apa din ea
 • Ține minte că statul prea mult în apă o poate putrezi
 • Așteaptă 2-3 ore ca să se usuce cât mai bine
 • Așeaz-o înapoi în ghiveci

adaugă un review

#celemaivândute

Header Border