Logo Ierbar ×
Acasă Despre Ierbar Cumpără Contact

Sinocrassula yunnanensis

19.00 lei

Plantele decorative reprezintă o tendință modernă în decorul interior, sunt foarte eco-friendly, adaptabile mai multor stiluri de design.

 • SKU: 05321311
 • UM: BUC
 • Brand: IERBAR
stoc epuizat
 • Distribuie pe:

 • diametru 6cm

  inaltime 8cm

  Ingrijire usoara

Cine este Sinocrassula Yunnanensis? 

Dacă ești în căutarea de soluții de amenajare minimaliste dar și cu efecte spectaculoase în același timp, este momentul perfect să te gândești că locuința ta are nevoie de câteva plante de apartament. Plantele decorative reprezintă o tendință modernă în decorul interior, sunt foarte eco-friendly, adaptabile mai multor stiluri de design dar și diverselor tipuri de camere din casa ta și, bineînțeles, adaugă un touch de vitalitate și prospețime. 

Așadar, dacă esți pasionat de decorul minimalist dar și avantgardist și ești mereu în căutare de lucruri speciale cu care să îți animi locuința, echipa Ierbar are soluția potrivită pentru tine: Sinocrassula Yunnanensis sau Jadul chinezesc, o plantă care se va potrivi de minune cu casa ta. Și, la fel ca toate plăntuțele noastre, este și socială, adică abia așteaptă să îi povesteși cum a fost ziua ta. De dimensiuni mici, aceasta se va încadra perfect pe măsuța din living sau pe noptiera din dormitorul tău și cu siguranță îți va pune amprenta asupra spațiului într-un mod foarte simplu, dar șic. 

Frumusețea Sinocrassula Yunnanensis este originară din China și este o plantă din familia suculentelor, perenă, care atrage prin culoarea sa de un verde închis aproape spre negru. Cu frunze, mici, dense și țepoase, planta este foarte rezistentă la condițiile de mediu aride și nu necesită o îngrijire specială. Așadar, nu îți va cere multă apă, dar se va încadra perfect în decorul tău. 

De dimensiuni relativ reduse, micuța planta este perfectă pentru a fi pusă și în mini ghivecele noastre magnetice, Kubikon și Eden pe care le poți așeza direct pe frigiderul tău sau chiar pe o tablă specială magnetică, astfel încât să dai o notă și mai avantgardistă apartamentului tău, cu propria grădină verticală.   

Pe lângă decorul special și original, Sinocrassula Yunnanensis îți va aduce și beneficii legate de sănătate și o atmosferă total schimbată în casa ta: 

 • Suculentele absorb până la 90% din impuritățile și substanțele toxice din fumul de țigară sau produse de curățenie existente în casă. 
 • Reduce stresul și nervozitatea și mărește doza de optimism și calmitate. 
 • Purifică aerul din casă și îți îmbunătățește respirația și somnul. 
 • Ajută contra alergiilor, tensiunii mărite și a durerilor de cap. 

Cum poți să o cunoști pe Sinocrassula Yunnanensis? 

Poți să faci cunoștință cu ea într-un mod foarte simplu și bineînțeles, la fel de actual ca ea: o comanzi online și echipa Ierbar ți-o livrează în maxim 2-3 zile lucrătoare. 

 • Îți oferim transport sigur 

Sinocrassula Yunnanensis este aleasă din ”grădina noastră”, împachetată cu tot cu ghiveci într-o cutie, cu cea mai mare atenție și trimisă către adresa ta. 

Livrăm de luni până vineri, timp de 12 luni pe an și în funcție de disponibilitatea pe stoc a plantei la momentul comenzii tale, aceasta va ajunge la tine în 2-3 zile lucrătoare. 

 • Îți asigurăm garanția calității 

Livrăm doar plante sănătoase și frumoase, pe care le împachetăm cu toată priceperea și grija. Pentru a păstra planta în stare perfectă, îți recomandăm să deschizi pachetul imediat ce îl primești. Pentru că sunt fragile, în timpul transportului, plantele ar putea să piardă totuși câteva frunze sau o cantitate mică de pământ să cadă din ghiveci. În cazul în care se întâmplă asta și ești nemulțumit de starea plantei, te rugăm să ne contactezi pentru a evalua împreună situația. Dacă planta este distrusă în totalitate, vom dispune de toată diligența pentru a o înlocui.  

Cum o îngrijești pe Sinocrassula Yunnanensis? 

Odată ajunsă la tine, nu îți va da mari bătăi de cap, nu îți va cere multă atenție, poate din când în când să asculte muzică cu tine, dar îți va da toate beneficiile pe care le-am prezentat mai sus. În plus va avea un aspect fresh și o culoare intensă a frunzelor pe tot parcursul anului și poate rezista de la câțiva ani până la zeci. 

Ți-am pregătit însă și un mic ghid de îngrijire ca să o cunoști și mai bine: 

Nevoia de lumină: îi place lumina și fiind originară din zonă deșertică se adaptează foarte bine la temperaturi crescute, dar nu trebuie să îți faci griji nici pentru cele mai scăzute.  

Tipul de pământ: solul special pentru cactuși sau amestecurile de nisip cu pietriș sunt cele mai indicate pentru a fi plantată.  

Nevoia de apă: îi place să trăiască în general în medii mai uscate. Singura umiditate pe care o preferă este în sol și asta pentru o perioadă foarte scurtă. Deci, asigură-te că o uzi doar când pământul este foarte uscat față de precedenta rundă și că umiditatea din aer nu este prea mare. De asemenea, pune planta la o distanță considerabilă față de umidificatoare și aparate de aer condiționat. 

Replantarea: poate fi replantată oricând, doar tebuie să te asiguri că folosești tipul de sol necesar și că îi vei păstra rădăcinile intacte în procesul de transvazare. De asemenea, nu necesită o schimbare foarte deasă a ghiveciului. 

Greșeli frecvente de îngrijire: 

Planta este ușor de întreținut, nu necesită multă apă și nici îngrășăminte speciale. Nu uita că trebuie să o uzi doar foarte puțin astfel încât pământul să fie cât mai uscat. De asemenea, nu trebuie să stea într-un mediu foarte umed. 

adaugă un review

#celemaivândute

Header Border